Nyttig lesing

5 smarte lenker – hesteressurser

Nå i denne kalde mørke tiden er det kanskje tid til å lese litt. Jeg har samlet noen lenker til smarte ressurser på nett som byr på nyttig, morsomt og motiverende artikler/videoer om hest.

1. Pluvinel
Skjermbilde 2018-03-02 kl. 17.41.33.png

Ved flere anledninger har jeg funnet instruktører via Pluvinel. Det er utrolig hvor mange dyktige folk vi har i vårt område som jeg ikke engang visste om! Pluvinel er altså en portal der ryttere kan finne instruktører og følge med på hva som skjer i sitt område.

 

2. Your riding success

Nå som vi står foran våren og ny stevnesesong er det kanskje på tide å få satt noen mål?


De siste to årene har jeg stort sett fått med meg alt innhold produsert av Natasha Althoff. Hun er vel ekstrovert for mange, men man blir vant til energien hennes. Hun er rå på å planlegge og har videoer innenfor det å sette mål, hvordan lykkes på stevner, om man er blitt engstelig for å ri, samt alt dressurorientert. Hun har en betaltjeneste også, men mange hundre videoer på youtube som er gratis.

 

3. Hest 360

Prinsesse Martha Louise, Therese Aalhaug og Geir Kamsvåg startet denne uken opp en ny ressurs på Youtube kalt Hest 360. Her legger de ut filmer innen hest. Virker til at de begynner med nybegynnere og jobber seg oppover. Litt “slik gjør du det” og litt sånn fra dag til dag i en stall. De har fin kjemi og humor og selv om det muligens er litt på nybegynnerstadiet ennå, så koser jeg med det! Også stas at noen viser bransjen frem på en inkluderende og hyggelig måte! For det er vi jo! 😀
Se videoene her >

 

3. If horses where people – Smartpak

Denne Youtube kanalen har mange morsomme videoer. De har intervjuer med veterinær og utstyrstesting, men det morsomste er disse If horses… videoene!

 

4. Dressage rider training

Som rytter er det viktig å ikke være det svakeste leddet i kjeden, og de fleste av oss må gjøre litt øvelser og tøye. Jeg har fått mye god hjelp av øvelsene fra dette nettstedet! De er korte og gode, og med litt jevnlig innsats så merker man faktisk forskjell!
Les og se ryttertrening her >

 

5.Karianne Christoffersen – Sky horses

Karianne er en dyktig sprangrytter med en stor gård rett over veien fra vår stall. Vi leier oss inn i ridehuset der, og kan delta på treninger. Hun underviser selv og har en god blogg der hun deler treningstips og innblikk i en hestehverdag.
Se bloggen til Sky horses her >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s