Stevne

3 ekvipasjer fra Stall H i Norgesserien

Tiiiidlig i dag morges, før hanen, var Marthe på plass i stallen for å gjøre klar Chandon. Fletting og polering tar tid!
Pallad og Chandon sloss om å imponere med hengerpåstiging og begge to som tente lys nesten før lemmen var nede. Sånn skal det gjøres!!
Så startet den lille turen ned til Drøbak Ridesenter.
Hanna kom litt senere da hun skulle starte 1m.

Og for en varme… suuupervarmt og lite skygge når sola står midt oppå himmelen. Stevneplassen har god plass til alle og det var satt ut bøtter med vann til de som ønsket. Det var endel tekniske problemer rundt resultater, starter og speaker, men alt gikk rimelig greit alikevel.

Anna var første fra oss og med Anita som groom så Pallad utrolig flott ut! Pallad har hatt en veldig vanskelig vinter med operasjon og lang rekovalens. Nå endelig er han tilbake!
Fantastisk flott runde, god flyt og svær klarering! Ingen bommer i bakken og Pallad var tydelig stolt der han etterpå spradet rundt på stevneplassen og nøt å bli beundret!

Marthe var nestedamen ut. Hun hadde sansynligvis stevnets cooleste hest. Chandon gikk rundt på lange tøyler og var interessert observartør. Treningen har visst gått fint den siste tiden, så vi var veldig spente! Gøy at man kan ha en så rolig sindig hest på stevneplassen, også masse kraft inne på banen. Rolig flott runde og 0 feilpoeng.

Iza virket også stevnevandt og tok det meste på strak hov… men hvorfor har de skumle monstergjeiter på stevneplassen? Oppvarmingen var skikkelig sirkus. Den gikk innendørs og med mange svære ekstroverte hester som skulle varme opp i 70km i timen over hinder som gikk opp opp opp. Litt bratt oppvarming for vesle Iza, men hun lot seg lede av trygg og rolig Hanna. Til tross for sirkusoppvarmingen gikk runden fint, ingen bommer ned. Flott flyt og fornøyd hest og rytter!

Norgesserien ries i klubblag og disse jentene rir for Follo Hestesportsklubb.
Resultatene finner du her >

Utrolig gøy å få være med denne fine gjengen på stevne! ❤
Rolige flotte unge hester, 0 drama og flott flyt inne på banen!
Veldig imponert over rolige hester og dyktige ryttere!

Hanna og Iza!DSC_3623

DSC_3616

DSC_3615

DSC_3605

Marthe og ChandonDSC_3596DSC_3592DSC_3579DSC_3566

Anna og PalladDSC_3525DSC_3518DSC_3509DSC_3501

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s